Tips & råd
Valg av panelPanelprodukter er tidløst, og vil alltid kunne være trendy. Overflatebehandlet panel er veien til et stilfullt, tidsriktig og koselig innemiljø. Tenk stil, farge og helhet! Montering av panelPåse at panelen er forsvarlig lagret før montering. Følg våre retningslinjer for innfesting/ spikring. Panelklips kan være et alternativ. Husk alltid å lime endeskjøter.
Les mer Les mer
Manuell overflatebehandling av ubehandlet panelAlle paneler kan etterbehandles med lakk eller maling. Dette kan gjøres for å skape endring og variasjon i ditt innemiljø, eller du kanskje bare ønsker å bevare treets naturlige egenskaper. Etterbehandling og renhold av panelAlle våre interiørpaneler kan etterbehandles med lakk eller maling. Både vannbaserte og oljebaserte midler kan benyttes. Ved renhold kan benyttes lett fuktet klut.
Les mer Les mer
Montering av Bjertnæs MDF-panelMontering av Bjertnæs MDF-panel er enkelt og greit. Følg våre retningslinjer, og sørg for at sluttresultatet blir tilfredsstillende. Valg av listverkListverk er en viktig del av husets utseende. Tenk helhet, og ta hensyn til øvrig interiør og stil.
Les mer Les mer
Montering av listverkVed listing av nye rom, er det naturlig å starte med tak, deretter dører og vinduer, for så og avslutte med gulv. Alles skjøter bør limes. Bruk egnet verktøy - vær nøyaktig! Miljøvennlige produkterTrevirke er et ekte naturprodukt - og likeledes er lagt vekt på at all overflatebehandling også skal være miljøvennlig.
Les mer Les mer
TSSTqawrfihsdfjhasdfklh
Les mer